Mastermind Traject voor ondernemers

We gaan vuurtje stoken.

Ik daag je uit om je ware potentieel te gaan ontdekken en al je aandacht te geven aan de dingen die je werkelijk een ‘rush’ geven. Je weet wel, dat gevoel wanneer je in een achtbaan zit maar dan op een goede manier of wanneer je een flits van inspiratie hebt, wanneer je innerlijk vuur aangewakkerd wordt en oplaait. Als je eenmaal ontdekt wat het is waar je geïnspireerd door raakt weet je gelijk waar je naar toe wil en ontvouwt de weg er naar toe zich ook. Heel zeker.

Wetenschappelijke studies en tests hebben bewezen dat mensen die in perfecte harmonie samenwerken aan een gemeenschappelijk doel meer bereiken dan één persoon alleen. Coördinatie van kennis en inspanning is een krachtige set voor succes en de samenwerking genereert energie.

Hoe werkt het

Je gaat op onderzoek. Wat blokkeert je nu en waar wil je naar toe? Als je gedefinieerd hebt wat je werkelijk wil creëren in je leven en business gaan we daar samen voor. Ik leer je hoe je je energie en creativiteit inzet voor dit doel, ik train je in nieuwe mindset en ja, af en toe haal ik de zweep er over, daar moet je tegen kunnen…. 😉

Belangrijk is je te realiseren dat je door dit traject in contact gaat komen met Je eigen mastermind! Daarnaast krijg je mijn mastermind ter beschikking, mijn brein en energie zet ik in voor jou. We praten, ontdekken, oefenen, schrijven, mediteren, lachen en genereren energie en inspiratie voor jouw doel.

Voor wie?

Ondernemers die een krachtige partner kunnen gebruiken en bereid zijn hun gewoonlijke denkpatroon achter zich te laten en zich willen laten inspireren. Reaching Higher is een manier om weer hernieuwd inspiratie te vinden voor je business.

Wat investeer jij?

Het is maatwerk, jij bepaalt wat je aankan en hoe intensief je wil werken, 1x per week of 1x per twee weken contact, of nog meer of juist minder. Veel of weinig uitdaging. Prijzen liggen gemiddeld tussen de 150 – 300 euro per maand.

Meer weten?