Business yoga

Wat is het?

Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leiding geven aan je werk, je relaties en je leven. Focus aanbrengen in de dingen die je doet kan je leren. De Oosterse wetenschap weet heel goed hoe je dit doet en heeft mooie technieken om focus te trainen zoals yoga en meditatie.

Als je deze tools gebruikt om je focus te trainen en om je mind in een creatieve stand te brengen gaat het oplossen van vraagstukken in je werk of priv√© easy en natuurlijk ūüôā

Wat leer je

De nadruk van business yoga bestaat uit focus aanbrengen in je mind en connecten met je persoonlijke kracht en creativiteit, de plek van waaruit alles ontstaat.

Bijkomend voordeel is dat je rust in je hoofd krijgt, meer ruimte hebt om de idee√ęnstroom te laten komen, je makkelijker oplossingen vindt voor grote en kleine vraagstukken, fysiek gezien zal je een een soepelheid en ruimte ervaren in je lichaam als nooit te voren.

Effecten van Yoga en meditatie

Er zijn veel wetenschappelijke onderzoeken naar yoga en meditatie geweest en de meest in het oog springende resultaten zie in onderstaande infographic, belangrijk is dat de effecten al na één yogales te meten zijn in verminderde stresshormoonproductie en een verbeterde hersenactiviteit.

Voor wie

Bedrijven die productief, creatief en easy willen werken.

Ben je ge√Įnteresseerd in deze easy manier van werken, laat dan je gegevens achter en kom er achter hoe je dit realiseert!